Sijainti: Pääsivu Yritykset Safaritalo, Hiekkasärkkien ohjelmapalvelut Oy

Safaritalo, Hiekkasärkkien ohjelmapalvelut Oy

Merisärkäntie 10, 85100 Kalajoki

Safaritalo - elämyksiä ympäri vuoden! Monenlaista aktiviteettia moottorikelkkailusta sumopainiin ja vesijetteilyyn sekä erilaisiin safareihin, Särkkäin Formula Centerin mutkikas kartingrata, mökkimajoitusta ja välinevuokrausta. Kokoukset ja virkistyspäivät ryhmille. Viihtyisä Safaripub, sauna- ja kokoustilat.

Siiponjoen varrella upeissa ja ainutlaatuisissa luonnon maisemissa etäpiste Loukas: saunamökki, kota ja palju. Loukkaan maisemissa ryhmille myös melontaa, tiimipäiviä, sumopainia, maastogolfia, paintball-mittelön, patikointia tai muuta aktiviteettia.

Bookmark and Share

Tarjoamme:

Merelliset luontosafarit

Meiltä voit tilata monenlaisia safareita , kuten minisafareita aloittelijoille, moottorikelkkaretkiä Maakallaan, Rahjan saaristoon tai Siiponjoelle sekä maastosafareita off-road-autoilla tai mönkijöillä. Pääset nauttimaan merellisestä luonnosta myös lumikenkävaelluksella, hiihtoretkillä ja jäähiihtäen, hevosajelulla, ohjatuilla sauvakävelyillä sekä maastopyöräretkillä. Talvella meiltä moottorikelkka- ja suksivuokraus, kesäaikaan muun muassa mönkijä- ja polkupyörävuokrausta.

Safaripub

Safaripub tarjoilee viileät juomat kesäpäiviin ja lämmikkeet talvipakkasille! Tule katsomaan sporttihenkiseen pubiin isolta screeniltä menossaolevat pelit. Käytettävissä myös paljon erilaisia lautapelejä ja biljardi.

Formula Center

Päästäksemme kunnon formulafiilikseen ajamme lämmittelyn, aika-ajon ja finaalit. Lopuksi katsomme kuka oli ratojen kuningatar tai kuningas ja suoritamme palkintojen jaon. Kaikki kilpailut sisältävät karting radan yksityiskäytön, opastuksen, auton käytön, ajohupun ja kypärän.

Sauna- ja kokoustilat

Safaritalosta löytyy saunat sekä kokous- ja kabinettitilat jokaisen ryhmän tarpeisiin. Vuonna  2006 valmistunut ja 2007 laajennettu saunakabinettimme on oiva kokousten pitopaikka.  Kokoustila soveltuu hyvin 40 hengelle.

Safarimajoitus - tasokkaita loma-asuntoja Hiekkasärkkien sydämessä

Vuokraamme Hiekkasärkkien alueella 4-10 hengen loma-asuntoja. Kaikissa mökeissä oma sauna, nykyaikainen keittiö, wc ja suihku sekä takka. Lisäpalveluna mökeille muun muassa liinavaatteet, loppusiivous, aamiainen ja catering-ruokailut sekä ulkoporeallas .