Sijainti: Pääsivu Yritykset Safaritalo, Hiekkasärkkien ohjelmapalvelut Oy

Safaritalo, Hiekkasärkkien ohjelmapalvelut Oy

Merisärkäntie 10, 85100 Kalajoki
Safaritalo avoinna:

Ma - To 10.00-23.00
Pe - La 10.00-01.30
Su :)

Kesällä
Su - To 10.00-24.00
Pe - La 10.00-01.30

Safaritalo - elämyksiä ympäri vuoden! Safaritalosta löytyy tilat niin kokoustamiseen kuin saunomiseen, ruokailuun ja virkistäytymiseen. Safaripub tarjoilee viileät juomat kesäpäiviin ja lämmikkeet talvipakkasille. Erilaisille ryhmille Safaritalo tarjoaa monenlaista aktiviteettia aina kartingista moottorikelkkailuun ja sumopainista vesijetteilyyn. Myös mökkimajoitus ja välinevuokraus onnistuu kätevästi samasta talosta.

Nimemme mukaisesti voit tilata meiltä monenlaisia safareita, kuten minisafareita, moottorikelkkaretkiä Maakallaan, Rahjan saaristoon tai Siiponjoelle  sekä off-road- ja mönkijäsafareita. Lumikenkävaellus, hiihtoretket ja jäähiihto,  hevosajelut, ohjatut sauvakävelyt sekä maastopyöräretket kuuluvat myös monipuoliseen tarjontaamme. Liikunnallisiin ohjelmiin kuuluvat golfkoulu, valorastisuunnistus, tiimiolympialaiset, hulvattomat sumopaini ja jättihanskanyrkkeily, Hyper Hockey, WC-pytty racing, Polkuauto racing, KIN-BALL, Juoksubenji ja Paintball. Jos mielit vesille, valitse purjelautailua, vesijettisafari saaristoon, vesihiihto, banaanikyyditys vesijetin perässä tai melontaretki Siiponjoen upeissa maisemissa. Polttariohjelmat ja muut ohjatut ohjelmat järjestyvät kätevästi kauttamme. Vuokraamme myös  monenlaisia menopelejä ja vempaimia eri vuodenaikoihin. Vauhtihirmut voivat tulla testaamaan ajotaitojaan Särkkäin Formula Centerin mutkikkaalla kartingradalla. 

Safaritalon tunnelmallisessa saunassa löylyistä mahtuu vaivatta nauttimaan 10 henkeä yhtä aikaa. Pihapiiristämme löytyy myös Holvikaari-savusauna. Löylyjen välillä voi pulahtaa kylpemään kuumaan ulkoporealtaaseen.  Saunatiloista löytyy kabinetti A-oikeuksin, pukuhuone, kaksi suihkua ja wc. Saunailtaan voidaan järjestää myös lisäohjelmaa, kuten erilaisia hoitoja ja hemmotteluiltoja. Sauna- ja savukabinettimme ovat myös oivallisia kokousten pitopaikkoja asiaankuuluvine kokousvälineineen aina karaokelaitteita myöten. Kokouspäivän piristykseksi voidaan vaivatta järjestää lisäohjelmaa.

Loukas on puolestaan etä-pisteemme Siiponjoen varrella upeissa ja ainutlaatuisissa luonnon maisemissa. Loukkaassa on saunamökki nykyaikaisin mukavuuksin sekä kota ja palju. Etäpisteellämme voi syödä pikaiset retkieväät tai nauttia eräkokin valmistamasta illallisesta kynttilöiden valaistessa. Talvella on mahdollisuus lisätilauksesta avantouintiin ja jääsaunaan. Loukkaan maisemissa voimme järjestää ryhmille myös melontaa, tiimipäiviä, sumopainia, maastogolfia, paintball-mittelön, patikointia tai muuta aktiviteettia.

Safaritalon ruokalistalta löytyy monia herkkuja tilaamaasi ohjelmaa täydentämään. Myös majoitusvaihtoehtoja löytyy tasoikkaista loma-asunnoista aivan Hiekkasärkkien ytimestä. Voit myös varata meiltä ulkoporealtaan kylpyvalmiina mökkisi pihalle.

Bookmark and Share

Tarjoamme:

Merisärkäntie 10, 85100 Kalajoki

Merelliset luontosafarit

Meiltä voit tilata monenlaisia safareita , kuten minisafareita aloittelijoille, moottorikelkkaretkiä Maakallaan, Rahjan saaristoon tai Siiponjoelle sekä maastosafareita off-road-autoilla tai mönkijöillä. Pääset nauttimaan merellisestä luonnosta myös lumikenkävaelluksella, hiihtoretkillä ja jäähiihtäen, hevosajelulla, ohjatuilla sauvakävelyillä sekä maastopyöräretkillä. Talvella meiltä moottorikelkka- ja suksivuokraus, kesäaikaan muun muassa mönkijä- ja polkupyörävuokrausta.
Merisärkäntie 10, 85100 Kalajoki
Safaripub avoinna:

Ma - To 10.00-23.00
Pe - La 10.00-01.30
Su :)

Kesällä
Su - To 10.00-24.00
Pe - La 10.00-01.30

Safaripub

Safaripub tarjoilee viileät juomat kesäpäiviin ja lämmikkeet talvipakkasille!
Merisärkäntie 10, 85100 Kalajoki
Kesä- ja elokuussa 12-20 tai sopimuksen mukaan. (Juhannuksena suljettu to-la)
Heinäkuussa 12-22 tai sopimuksen mukaan.
Ajalla 1.9.-31.5. palvelemme tilauksesta.

Särkkäin Formula Center

KESÄKARTING 14 €/8 min TALVELLA ICEKARTING 20 €/8 min   Tarjoamme Formula-ajot Half time racing 1-9  hlö:n ryhmä 30 min  325€ Varjo racing 10-15 hlö:n ryhmä 45min  450€ Real racing yli 15 hlö:n ryhmä 60 min 575 €   Päästäksemme kunnon formulafiilikseen ajamme lämmittelyn, aika-ajon ja finaalit. Lopuksi katsomme kuka oli ratojen kuningatar tai kuningas ja suoritamme palkintojen jaon. Kaikki kilpailut sisältävät karting radan yksityiskäytön, opastuksen, auton käytön, ajohupun ja kypärän.
Merisärkäntie 10, 85100 Kalajoki
Pyydä tarjous!

Sauna- ja kokoustilat

Safaritalosta löytyy saunat sekä kokous- ja kabinettitilat jokaisen ryhmän tarpeisiin. Vuonna  2006 valmistunut ja 2007 laajennettu saunakabinettimme on oiva kokousten pitopaikka.  Kokoustila soveltuu hyvin 40 hengelle.
Merisärkäntie 10, 85100 Kalajoki
Mökkien hinnat alkaen 100 €/vrk.
Mökkien avaimet noudettavissa Safaritalolta saapumispäivänä klo 14. jälkeen ja luovutus lähtöpäivänä klo 12. mennessä.

Safarimajoitus - tasokkaita loma-asuntoja Hiekkasärkkien sydämessä

Vuokraamme Hiekkasärkkien alueella 4-10 hengen loma-asuntoja. Kaikissa mökeissä oma sauna, nykyaikainen keittiö, wc ja suihku sekä takka. Lisäpalveluna mökeille muun muassa liinavaatteet, loppusiivous, aamiainen ja catering-ruokailut sekä ulkoporeallas .