Sijainti: Pääsivu Yritykset Safaritalo, Hiekkasärkkien ohjelmapalvelut Oy

Safaritalo, Hiekkasärkkien ohjelmapalvelut Oy

Merisärkäntie 10, 85100 Kalajoki

Safaritalo - elämyksiä ympäri vuoden! Monenlaista aktiviteettia moottorikelkkailusta sumopainiin ja vesijetteilyyn sekä erilaisiin safareihin, Särkkäin Formula Centerin mutkikas kartingrata, mökkimajoitusta ja välinevuokrausta. Kokoukset ja virkistyspäivät ryhmille. Viihtyisä Safaripub, sauna- ja kokoustilat.

Siiponjoen varrella upeissa ja ainutlaatuisissa luonnon maisemissa etäpiste Loukas: saunamökki, kota ja palju. Loukkaan maisemissa ryhmille myös melontaa, tiimipäiviä, sumopainia, maastogolfia, paintball-mittelön, patikointia tai muuta aktiviteettia.

Bookmark and Share

Tarjoamme:

Merelliset luontosafarit

Meiltä voit tilata monenlaisia safareita , kuten minisafareita aloittelijoille, moottorikelkkaretkiä Maakallaan, Rahjan saaristoon tai Siiponjoelle sekä maastosafareita off-road-autoilla tai mönkijöillä. Pääset nauttimaan merellisestä luonnosta myös lumikenkävaelluksella, hiihtoretkillä ja jäähiihtäen, hevosajelulla, ohjatuilla sauvakävelyillä sekä maastopyöräretkillä. Talvella meiltä moottorikelkka- ja suksivuokraus, kesäaikaan muun muassa mönkijä- ja polkupyörävuokrausta.

Safaripub

Safaripub tarjoilee viileät juomat kesäpäiviin ja lämmikkeet talvipakkasille!

Särkkäin Formula Center

KESÄKARTING 14 €/8 min TALVELLA ICEKARTING 20 €/8 min   Tarjoamme Formula-ajot Half time racing 1-9  hlö:n ryhmä 30 min  325€ Varjo racing 10-15 hlö:n ryhmä 45min  450€ Real racing yli 15 hlö:n ryhmä 60 min 575 €   Päästäksemme kunnon formulafiilikseen ajamme lämmittelyn, aika-ajon ja finaalit. Lopuksi katsomme kuka oli ratojen kuningatar tai kuningas ja suoritamme palkintojen jaon. Kaikki kilpailut sisältävät karting radan yksityiskäytön, opastuksen, auton käytön, ajohupun ja kypärän.

Sauna- ja kokoustilat

Safaritalosta löytyy saunat sekä kokous- ja kabinettitilat jokaisen ryhmän tarpeisiin. Vuonna  2006 valmistunut ja 2007 laajennettu saunakabinettimme on oiva kokousten pitopaikka.  Kokoustila soveltuu hyvin 40 hengelle.

Safarimajoitus - tasokkaita loma-asuntoja Hiekkasärkkien sydämessä

Vuokraamme Hiekkasärkkien alueella 4-10 hengen loma-asuntoja. Kaikissa mökeissä oma sauna, nykyaikainen keittiö, wc ja suihku sekä takka. Lisäpalveluna mökeille muun muassa liinavaatteet, loppusiivous, aamiainen ja catering-ruokailut sekä ulkoporeallas .