Sijainti: Pääsivu Teemat Pariskunnat

Sinä, minä ja meri

On aika suunnata yhteinen pursi kohti Kalajokea ja jaettuja hetkiä meren rannassa. Kalajoki tarjoaa laadukkaan ja huolettoman ympäristön, johon tekee mieli palata yhä uudelleen nauttimaan vapaa-ajasta läheisten ihmisten kanssa. Iltakävely loputtomalla rannalla ja hemmotteluhoito kylpylässä tekevät arjesta juhlaa. Merellinen kokemus on aina kaunein kahdestaan, kun yhdessä jaettu aika heijastuu vedenpinnan kirkkaasta peilistä. Hetki tuntuu hidastuvan ja rentoutuminen voi alkaa. Kalajoella ilo kuplii viipyillen ja kestäen. Se saa uusia vivahteita kokemuksen kasvaessa hiljalleen hetki hetkeltä. Hyvästi pakotetut aikataulut ja tervetuloa suloinen vapaus viettää aikaa yhdessä tärkeimmän ihmisen kanssa.

Luonto rauhoittaa

Kalajoella luonto on aina läsnä ja siitä on helppo nauttia. Luontoharrastaja voi tutustua eläin- ja kasvikuntaan paitsi järjestetyillä retkillä, myös omin päin. Aamukävely raikkaassa meri-ilmassa keskellä viheriöivää rantaluontoa on unohtumaton kokemus kenelle tahansa. Kalajoella luonto on alati aistittavissa, olitpa sitten sunnuntaitiirailija tai pesunkestävä lintubongari.

Vesi hellii

Vesi on elementeistä lempein. Vesi puhdistaa, hoitaa ja hellii. Kalajoella vesi on läsnä kaikkialla, ja sen huomaan on helppo uppoutua. Suolainen merivesi hyväilee uimaria ja kylpylän lämmin poreallas rentouttaa arjen kovettamat lihakset. Anna veden virrata itseesi ja tunne sen elvyttävä voima.

Liikunta rentouttaa

Kuka väittää, että rentoutuminen olisi pelkkää paikallaan makaamista? Kalajoella liikunta on osa rentouttavaa elämystä ja monipuolinen lajivalikoima takaa, että aina löytyy uutta koetettavaa. Sauvakävely rantakoivikossa on omiaan lepuuttamaan arjen väsyttämää mieltä, ja sunnuntai-iltapäiväkin kuluu mukavasti esimerkiksi golfin parissa.

Tanssi ja laula

Kiireettömän päivän jälkeen on mukava laittaa veri jälleen kiertämään kiivaammin. Tanssilattialla on tilaa niin parkettien partaveitsille kuin aloittelijoillekin. Karaoke puolestaan antaa mahdollisuuden tarttua mikkiin ja koetella taitojaan niin ikivihreiden kuin uusimpien hittienkin tulkkina. Kalajoella laulu ja tanssi raikaavat ympärivuoden vaikka aamuun asti.

Kulttuuri avartaa

Kalajoella on monipuolinen kulttuuritarjonta, joka miellyttää vaativintakin makua. Kesäteatterista irtoavat makeimmat naurut ja erilaiset konsertit ovat mannaa niin harrastajan kuin sävelkuuronkin korville. Kulttuuri on parasta sopivina annoksina nautittuna, mielellään vielä niin, että elämyksen pääsee jakamaan jonkun kanssa.